Vuggestue

Vuggestuen vil være en lille og tryg institution, hvor omsorg, nærvær og trivsel er kernefokus. Vi er normeret til 12 vuggestuebørn i alderen 6 mdr - 3 år. Vuggestuen er placeret i samme del af huset som børnehaven, hvor et af lokalerne er indrettet specielt til vuggestuebørnene. 

Der vil være samarbejde med børnehaven, hvor de i trygge rammer kan mødes om små fælles projekter, på denne måde bliver der skabt en glidende overgang fra vuggestue til børnehave. Vi tager udgangspunkt i børnenes udviklingszoner og derfor vil det også være efter en faglig fra personalet, hvornår børnene er klar til at indgå i projekter med de ældre børnehavebørn. Vi tager derfor ikke udgangspunkt i alder, men hvor de er i deres udvikling.

Hverdagen indeholder natur og udeliv med alt det, den byder på, fra leg til sansning. Vuggestuen har sin egen lille oase på legepladsen, som børnene kan trække sig tilbage i. Målet er at komme på ture rundt i nærmiljøet, hvor børnene introduceres til vores dejlige lokalmiljø og alt hvad den kan byde på. 

Aktuelt er der 5 ansatte, de vil være kendte ansigter i både vuggestue og børnehave, så børnene bliver trygge ved alle voksne. Dog er der en primær ansat som er tilknyttet vuggestuen, så der kan skabes en god atmosfære omkring aflevering og daglig dialog.
Tilmeld dit barn her!

Åbningstider

Mandag-torsdag 6.30-16.45
fredag 6.30-16

Priser

2995 kr. inkl formiddags og eftermiddagsmad.

Lukkedage

Der er sommerferielukket i uge 28 og 29

Juleferielukket alle dage mellem jul og nytår.

Lukket fredag efter Kr. Himmelfart og de 3 dage op til påske

Mad

I vuggestuen sørger personalet for formiddagsmad og eftermiddagsmad. Middagsmaden består af madpakker som er medbragt hjemmefra. Der er mulighed for morgenmad ved behov.